Cinderella zegels en Postzegels Laserstansen

Geschreven op 01/05/2019 door Joep Hoffmans Point to Paper B.V.

Point to Paper postal stamps laser cutting 03

Postzegels Laserstansen

 


Laserstansen maakt meer mogelijk dan u denkt

Grafisch Nieuws en M&C Magazine organiseren samen de tweede editie van Get Smart in Printmedia Business. Het evenement richt zich op een ruimere doelgroep van productiebedrijven en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele- communicatie industrie.
Get Smart is voortaan zowel het communicatieplatform van de grafimedia- als van de print- en signindustrie.
Op dit tweejaarlijkse evenement met expo- en seminariegedeelte, wijzen wij u de weg naar een succesvolle toekomst. U wordt geïnformeerd over de trends, best practices, nieuwigheden en kruisbestuivingen in de grafimedia- en print- en signbranche. 
Laat u onderdompelen in een bad van kennis over kansen met conventioneel en digitaal drukwerk, over belangrijke evoluties en succesvolle strategieën. Innovatieve printoplossingen en printmediadragers, web-to-printdienstverlening, standaardisatie en automatisatie, intelligente printafwerking en innovatieve businessmodellen in de print en print & signindustrie, die de rode draad vormen doorheen het programma.
Tussen de keynotes over ondernemerschap, kunt u in de parallelle sessies kiezen uit grafische en technologische onderwerpen door inspirerende sprekers, allen experten in hun vakgebied. Tijdens de pauzes bezoekt u de stands van de partners.  Het daggedeelte wordt afgesloten om 18u met een netwerkreceptie op uitnodiging.
Voor wie? Get Smart richt zich tot de ondernemers en medewerkers van grafimedia- en print- en signbedrijven, marketing- en communicatiespecialisten en de favoriete leveranciers van de professionals uit de branche.

 

Creëer unieke en prachtige postzegels of Cinderrella zegels met uw eigen ontwerp welke wij laser stansen.

 

Point to Paper produceert regelmatig op waardepapier bijzondere postzegels voor internationale drukkers en producenten van postzegels!

 Met onze geavanceerde laserstans machines maken wij perforatie lijnen en laseren wij bijzondere vormen uit deze postzegels.

 Naast de gebruikelijke toepassingen van postzegels, kunnen ze ook worden gebruikt voor allerlei marketing acties.

Wij kunnen werken met origineel gegomd postzegel papier of alternatieve papiersoorten.

Zelfklevend papier kunnen wij bewerken middels laserstansen of slitten.

Verdere toepassingen zijn:  perforatielijnen in elke vorm laserstansen, de postzegel zelf voorzien van gelaserde details, een mooie rand om een blok postzegels laserstansen.

Met onze technieken kunt u uw eigen, unieke design en perforatie bij Point to Paper laten maken!

Lasercut Postal Stamps       

Lasercut Postal Stamps

 Lasercut Postal Stamps 21

 

Print

Over Point to Paper

Laserstansen:

Leer ons bedrijf en onze geweldige laserstans service kennen. Bekijk de video met Joep Hoffmans, oprichter van Point to Paper.

Offerte aanvragen
Partnership High school Ecole Estienne

This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. More information