65th birthday Point to Paper & Yart Factory

Written on 25/11/2019 by Joep Hoffmans Point to Paper & Yart Factory

YF65bestaanlogo

65th birthday Point to Paper & Yart Factory

 

Grafisch Nieuws en M&C Magazine organiseren samen de tweede editie van Get Smart in Printmedia Business. Het evenement richt zich op een ruimere doelgroep van productiebedrijven en servicebedrijven in de printmedia-, print-, sign- en visuele- communicatie industrie.
Get Smart is voortaan zowel het communicatieplatform van de grafimedia- als van de print- en signindustrie.
Op dit tweejaarlijkse evenement met expo- en seminariegedeelte, wijzen wij u de weg naar een succesvolle toekomst. U wordt geïnformeerd over de trends, best practices, nieuwigheden en kruisbestuivingen in de grafimedia- en print- en signbranche. 
Laat u onderdompelen in een bad van kennis over kansen met conventioneel en digitaal drukwerk, over belangrijke evoluties en succesvolle strategieën. Innovatieve printoplossingen en printmediadragers, web-to-printdienstverlening, standaardisatie en automatisatie, intelligente printafwerking en innovatieve businessmodellen in de print en print & signindustrie, die de rode draad vormen doorheen het programma.
Tussen de keynotes over ondernemerschap, kunt u in de parallelle sessies kiezen uit grafische en technologische onderwerpen door inspirerende sprekers, allen experten in hun vakgebied. Tijdens de pauzes bezoekt u de stands van de partners.  Het daggedeelte wordt afgesloten om 18u met een netwerkreceptie op uitnodiging.
Voor wie? Get Smart richt zich tot de ondernemers en medewerkers van grafimedia- en print- en signbedrijven, marketing- en communicatiespecialisten en de favoriete leveranciers van de professionals uit de branche.

We are proud to announce our 65th birthday!

Exactly 65 years ago today the current owner's father, Joep Hoffmans, started the foundation for what is now Point to Paper and Yart Factory.

 

This milestone could not have been achieved without the support and trust of our customers, suppliers, family, friends and all other collaborators who stood by us throughout the years.

We would love to thank you for the collaboration!

 We greatly look forward to building the company's future and discovering what the coming years hold for us!

Managementteam Point to Paper & Yart Factory

Joep Hoffmans  / Jaap van de Wouw

 

Print

About Point to Paper

Let us introduce ourselves! Watch the video with Joep Hoffmans

Get a quote
Partnership High school Ecole Estienne

This websites use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. More information